A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Податкові новини

Роз’яснювальна робота з фізичними особами–підприємцями платниками єдиного податку начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Анатолія Щепанського та заступника начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Івана Чмелюка

     З метою належної взаємодії та ефективної комунікації з територіальними громадами Хмельницька державна інспекція ГУ ДПІ у Хмельницькій області в особі  начальника  ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Анатолія Щепанського та заступника начальника ДПІ Хмельницької державної податкової інспекції Івана Чмелюка за участі представників Чорноострівської територіальної громади провели роз’яснювальну роботу з фізичними особами –підприємцями платниками єдиного податку щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

09:41:59 06.01.2022

Відбулася чергова зустріч із керівництвом Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області

Відбулася зустріч працівників Чорноострівської селищної ради з заступником начальника Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Чмелюком Іваном Володимировичем.

15:01:14 20.12.2021

Про подання до органів Державної податкової служби відомостей щодо реєстрації зміни місця проживання

Фізичні особи – платники податків (громадяни) зобов’язані подавати органам ДПС відомості про зміну даних (які визначені п. 70.2 ст. 70 Податкового кодексу України (далі – ПКУ), в тому числі реєстрацію зміни місця проживання) шляхом подання протягом місяця з моменту виникнення змін Заяви за ф. № 5ДР.

09:17:02 09.12.2021

Чи потрібно відображати цифрове значення марки акцизного податку у фіскальному чеку: новозміни у застосуванні РРО/ПРРО

Як повідомили в управлінні податкового аудиту Головного управління ДПС у Хмельницькій області, відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 08.06.2021 № 329 "Про затвердження Змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних документів", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.06.2020 за №832/36454, внесено зміни до форми та змісту розрахункових документів.

14:02:22 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь