A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулася чергова зустріч із керівництвом Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області

Дата: 20.12.2021 15:01
Кількість переглядів: 440

Відбулася зустріч працівників Чорноострівської селищної ради з заступником начальника Хмельницької державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Хмельницькій області Чмелюком Іваном Володимировичем.

     Сьогодні, 20 грудня 2021 року, в рамках роз’яснювальної кампанії щодо Закону України від 15 червня 2021 року №1539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету». Проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з популяризації добровільного дотримання вимог податкового законодавства, законодавства щодо адміністрування єдиного внеску та законодавства з інших питань, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи. Подання до органів Державної податкової служби відомостей щодо реєстрації зміни місця з моменту виникнення змін. Заяви за ф.№ 5ДР. (п. 70.2 ст. 70 ПКУ). Легалізації заробітної плати, сплати боргу, подання звітності в електронному вигляді, отримання адміністративних послуг. Проведення інвентаризації землевласників та землекористувачів, а також об’єктів нерухомості та формування відповідного реєстру для забезпечення повноти надходжень до місцевого бюджету. Проводилась роз'яснювальна робота щодо використання єдиного рахунку для сплати грошових зобов'язань та податкового боргу з податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь