A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Вітаємо переможців Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Вітаємо пошуковий загін Чорноострівського ліцею «Слово» у складі Жужулової Тетяни, Горбацької Анастасії, Мацишиної Юлії, Мохій Олександри, Саянка Назара, Редчук Анастасії, які посіли ІІ місце у ІІ (обласному) турі конкурсу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» з роботою «Творчі особистості нашого краю» (науковий керівник: Островська Ольга Степанівна).

10:23:01 13.12.2022

Вітаємо Поповича Вадима!!!

Вітаємо Поповича Вадима, учня 9 класу Чорноострівського ліцею Чорноострівської селищної ради, який посів ІІІ місце у обласному відкритому конкурсі учнівської молоді з інформаційних технологій у номінації «Офіс» (старша вікова категорія). Науковий керівник: Ніцевич Любов Василівна.

11:32:05 06.12.2022

Вітаємо!

Вітаємо тpio у складi Дарини Литвинюк, Юлiї Цьмух та Івана Борисова, учнів Чорноострiвської дитячої музичної школи та їх художнього керівника Шупарську Альону Валеріївну, які посіли ІІІ місце у обласному фестивалі української патріотичної пісні «Україно, любий край!» закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

13:43:06 30.11.2022

Вітаємо освітян громади!

 Вітаємо освітян громади, яким за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти на теренах громади, багаторічну сумлінну працю на освітянській ниві та з  нагоди Дня працівника освіти  вручено подяки від імені народного депутата, голови Хмельницької обласної організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ»  Сергія Лабазюка.

15:14:18 29.09.2022

Зустріч директорів закладів освіти та їх заступників з начальником відділу позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Дупляк Т.В.

У відповідності до плану роботи відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, 15.08.2022 року відбулася зустріч директорів закладів освіти та їх заступників з начальником відділу позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування Управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області Тетяною Василівною Дупляк.

17:02:28 15.08.2022

Поради батькам майбутніх першокласників!

Радійте Вашій дитині! Розмовляйте з дитиною спокійним голосом. Для дитини Ви — зразок мовлення, адже вона вчиться мови, наслідуючи, слухаючи, спостерігаючи. Ваша дитина буде говорити так, як Ви. Малюк успішніше засвоює мову тоді, коли дорослі слухають його, спілкуються, розмовляють. Виявляйте готовність слухати. Якщо роль слухача Вас втомлює, якщо Ви поспішаєте, не забувайте: терпіння, виявлене в дошкільний період, суттєво полегшить ваші проблеми в майбутньому.

12:05:48 05.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь