19 жовтня відзначаємо День працівників харчової промисловості

Шановні працівники харчової промисловості, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників харчової промисловості, що цьогоріч припадає на 19 жовтня.
У харчовій промисловості працюють висококваліфіковані майстри своєї справи – це цукровари, хлібопекарі, кондитери, виробники напоїв, кондитерських виробів, м’ясної, молочної, плодово-овочевої, хлібобулочної та іншої їстівної продукції, і багато інших фахівців, які своєю наполегливою працею забезпечують задоволення життєвої необхідних потреб населення у продуктах харчування.
Сьогодні весь світ звертає увагу на питання продовольчої безпеки, як необхідної умови для життя та добробуту населення. Особливо гостро це питання відчувається в Україні під час повномасштабної війни.
Щиро вітаємо усіх працівників і ветеранів харчової галузі, тих, хто присвятив своє життя розвитку харчової промисловості та робить наше життя смачнішим. Здоров'я, щастя. професійних добутків, родинного тепла і затишку і завжди вдячних споживачів смакоти!
