Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

На інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України діють зручні функції для людей з порушенням зору

Дата: 12.09.2024 12:34
Кількість переглядів: 18

Фото без описуПенсійний фонд України активно підтримує впровадження інклюзивних підходів щодо забезпечення інформаційної доступності послуг.

Зокрема, інформаційна сторінка вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України https://www.pfu.gov.ua/ має адаптовану версію для осіб з порушенням зору, завдяки чому ця категорія користувачів може легко отримати доступ до необхідної інформації та взаємодіяти з Фондом у зручний спосіб.

Праворуч у верхній частині інформаційної сторінки розміщено кнопку з піктограмою ока “Для людей з порушенням зору”. Вона дозволяє налаштувати розмір шрифту, обрати колірну тему (чорну чи білу), а також відключити зображення або зробити їх чорно-білими.

Крім того, текстові та візуальні повідомлення створюються в доступному для сприйняття вигляді для осіб з порушенням зору.

До повідомлень у вигляді інфографік, які публікуються на інформаційних ресурсах Фонду, надається текстовий опис, що еквівалентний зображенню. Це дозволяє користувачу, який прочитає цей текстовий опис за допомогою скрінрідера, отримати потрібну інформацію в повному обсязі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь