Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

І знову пекучий біль втрати…

Дата: 09.08.2024 21:44
Кількість переглядів: 391

Фото без описуТрагічні звістки з фронту затьмарюють світ: горе, сум, відчай і біль гірких втрат.

Тридцять перше сповіщення сколихнуло Чорноострівську громаду… Сьогодні, 9 серпня, на щиті повернувся загиблий Захисник України Колесник Віктор Олександрович.

Колесник Віктор Олександрович народився 10 лютого 1983 року у селищі Чорний Острів. Шестирічним хлопчиком Віктор був зарахований до першого класу Чорноострівської школи, яку закінчив у 1998 році. Мріючи про щасливе майбутнє, маючи свої плани і задуми, впевнено вирушив у доросле життя.

Навчаючись у Чорноострівському професійному аграрному ліцеї, Віктор Олександрович здобув професію слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракториста та водія. Згодом продовжив навчання, вступивши до Новоушицького технікуму механізації сільського господарства. Отримані знання та навики, Віктор дуже уміло застосовував, працюючи за улюбленою спеціальністю у ТОВ «Поділля Трак Сервіс», ТОВ «Елікон», «Даль мир», на Наркевицькому цукровому заводі та Чорноострівському АТП. Віктор Олександрович був майстром своєї справи. За що б не брався, все вдавалось якнайкраще.

Віктор був послідовний і постійний в усьому. З першого погляду закохався у чарівну дівчину Олександру, яка й стала в майбутньому його дружиною. Навіть в лютневий мороз, 25 лютого 2006 року, в день весілля, їм було тепло та затишно на весільному рушничку. Згодом Господь дарував молодій сім’ї синочка Артема, їхню втіху та радість.

22 квітня 2024 року Віктор Олександрович був призваний до Збройних Сил України, пройшовши навчання військової справи, був відряджений у Донецьку область для проходження служби.

Першого серпня під населеним пунктом Переїзне Бахмутського району Донецької області, виконуючи військовий обов’язок із захисту державного суверенітету України, Віктор Олександрович Колесник загинув…

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу!

Світла пам’ять Герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь