Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання працівників комунальних закладів медичної галузі Чорноострівської селищної ради з нагоди Дня медичного працівника

Дата: 26.07.2024 21:48
Кількість переглядів: 382

З нагоди Дня медичного працівника 26 липня відбулися урочистості для працівників комунальних закладів медичної галузі Чорноострівської селищної ради. Це свято тих, хто щоденно виконуєте свій професійний обов’язок, засвідчуючи, що здоров’я мешканців нашої громади у надійних руках.

Слова глибокої подяки на адресу медичних працівників лунали від Чорноострівського селищного голови Михайла Дзіся, директора КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Чорноострівської селищної ради» Юлії Філь, директора КНП «Чорноострівська лікарня Чорноострівської селищної ради» Василя Антонюка. Музичні вітання лунали від директора Чорноострівського МБК Андрія Свята та викладача Чорноострівської ДМШ Сергія Гончарука.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять воїнів, мирних громадян, дітей та лікарів, які загинули в результаті збройної агресії російської федерації проти України, а також у скорботі пом’янули померлих працівників лікарні.

Життя та здоров'я людини є найбільшою цінністю держави. Турбота про цей скарб – щоденна праця тих, хто обрав професію медика.

Шановні працівники медичної галузі, бажаємо усім вам людської щирості, любові, здоров’я, сімейного достатку, родинного тепла та добробуту! Перемоги та миру!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь