Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

До уваги керівників підприємств та організацій

Дата: 26.07.2024 12:09
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у зв’язку з численними зверненнями суб’єктів господарювання щодо потужності когенераційних установок та блочно-модульних котелень, на які поширюється дія постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2023 № 1320 «Деякі питання будівництва та/або розміщення газопоршневих та газотурбінних установок, зокрема когенераційних, блочно-модульних котелень, дизельних/бензинових та газових генераторів, на період воєнного стану» (далі – Постанова) повідомляє.

Пунктом 1 Постанови, зокрема встановлено, що на період воєнного стану будівництво та/або розміщення суб’єктами господарювання газопоршневих та газотурбінних установок, зокрема когенераційних, блочно-модульних котелень, дизельних/бензинових та газових генераторів (потужністю від 1 МВт та більше), здійснюється без: відповідної містобудівної документації; отримання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки; отримання звіту про результати проведення експертизи проектної документації на будівництво об’єктів; отримання права на виконання будівельних робіт; використання Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва; схем теплопостачання населених пунктів; відведення земельної ділянки.

Враховуючи викладене, Мінінфраструктури зазначає, що положеннями Постанови не встановлено мінімальних та максимальних обмежень потужності когенераційних установок та блочно-модульних котелень. Принагідно інформуємо, що листи центральних органів виконавчої влади не є нормативно-правовими актами, не встановлюють правових норм та не є офіційним тлумаченням положень актів, а мають виключно інформаційний характер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь