Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

658 років з часу  першої писемної згадки про Чорний Острів

Дата: 13.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 143

Фото без описуУ кожного з нас є місця, куди завжди хочеться повертатися знову і знову. Одне з них - Чорний Острів. Це наша земля, рідний край з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, і, зрозуміло, мудрими, талановитими людьми. 
Сьогодні ми відзначаємо 658 років з часу  першої писемної згадки про Чорний Острів.
День Чорного Острова – особливе свято, яке об`єднує всіх мешканців нашої громади, тих, чиєю працею воно створювалось. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.
На жаль війна розкидала нас по всьому світу, та третій рік поспіль багато хто з нас зустрічає день народження селища поза межами рідного краю. Віримо, що настане той день, коли ми будемо святкувати день селища під мирним небом. 
З великим сумом і скорботою ми згадуємо своїх синів, наших односельчан, які віддали свої життя за Україну, пішовши захищати її за першим покликом, залишивши свої сім’ї, домівки, рідне селище. Ми схиляємо перед вами голови і пам’ятаємо вас, наші славні і мужні. Пам’ять про вас буде завжди в наших серцях! 
Шановні чорноострівчани! Від усієї душі зичимо Вам та Вашим сім’ям благополуччя, сімейного затишку, миру в душі, миру в сім’ї та країні, міцного здоров’я, лише позитивних емоцій та гарних вражень від життя. Нехай наш край процвітає та розвивається, нехай кожне село, кожен куточок Чорноострівщини  завжди буде місцем для щасливих людей.

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь