Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

4 липня - День Національної поліції України

Дата: 04.07.2024 10:27
Кількість переглядів: 74

Фото без описуЩиро вітаємо з професійним святом тих, хто забезпечує мир та безпеку наших громадян, і висловлюємо глибоку вдячність за непохитну службу й незламну волю.

Національна поліція України – це не просто структура, це надійний щит для нашого суспільства, символ правопорядку і справедливості. Ваша робота є невід'ємною частиною розвитку нашої держави, забезпечення її стабільності та захисту прав і свобод кожного українця.

Сьогодні правоохоронці не лише стоять на варті громадського порядку в українських містах, а й нещадно нищать ворога на полі бою у складі підрозділів славетного українського війська.

Ваш героїзм, самовідданість та професіоналізм є прикладом для наслідування. Ваша відданість справі, готовність прийти на допомогу в найскладніших ситуаціях вартують найвищих похвал і визнання.

Ваша робота - це гарантія спокою та безпеки українського народу. Хай кожен день приносить вам нові перемоги та успіхи в роботі.

Зі святом вас, шановні правоохоронці! Нехай ваша служба завжди буде безпечною, а у ваших родинах панують мир та злагода.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь