Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Дата: 26.06.2024 11:29
Кількість переглядів: 60

Фото без описуУ зв’язку із застосуванням російською федерацією крилатих (балістичних) ракет з касетною бойовою частиною, суббоєприпаси якої становлять небезпеку для цивільного населення в регіонах, віддалених від лінії бойового зіткнення, ПОТРІБНО неухильно дотримуватись важливих правил:

- перебувати в захисних спорудах (найпростіших укриттях, укриттях природного характеру та інших безпечних місцях під час перебування на відкритій місцевості) при надходженні сигналів «РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА» («ПОВІТРЯНА ТРИВОГА»);

- заборонено наближатися (у разі виявлення) до суббоєприпасів касетної бойової частини крилатої ракети (металевих сфер діаметром близько 10 см), які можуть здетонувати від найменшого фізичного впливу.

Зауважимо, що касетні боєприпаси становлять особливу небезпеку для цивільного населення через широку зону ураження та нерозірвані боєприпаси.

Багато невеликих боєприпасів не вибухають одразу і залишаються на місці, становлячи небезпеку для мирних жителів протягом тривалого часу. Діти можуть помітити їх через яскраве забарвлення або форму.

За інформацією Хмельницької обласної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь