Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та шана Герою!

Дата: 25.06.2024 22:57
Кількість переглядів: 411

Фото без описуТрагедія кожної родини - це трагедія нашої громади та нашої держави. Мужні, безстрашні, незламні наші Герої, які віддають своє життя за збереження кожного метра рідної землі… За вільну Україну… За волю українського народу..

Неможливо виказати весь сум, біль та жаль за кожним втраченим життям.

Пугач Олександр Володимирович народився 29 травня 1980 року у селі Мар'янівка Хмельницького району. Разом зі своїми ровесниками 1 вересня 1987 року переступив поріг Мар'янівської школи. По завершенню її став студентом Чорноострівського ПАЛ, де здобув професію тракториста.

У 1998 році Олександр Володимирович був призваний до лав Збройних Сил України. Службу проходив у м. Павлоград Дніпропетровської області.

У 2001 році одружився із дівчиною Оленою, згодом у подружжя народилась донька Христина та синочок Ілля. Олександр Володимирович дуже любив своїх дітей і мріяв про їхнє щасливе майбутнє. Тому у жорстоких боях, як би не було страшно, перед очима бачив усміхнених дітей, заради яких він віддав найцінніше - своє життя….

Молодший сержант Пугач Олександр Володимирович, відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи військовий обов'язок в бою за Україну, їі свободу та незалежність, загинув 16 червня 2024 року під час виконання бойового завдання за призначенням у місті Вовчанськ Чугуєвського району Харківської області».

Йому назавжди 44 ….

У пам’яті рідних та дітей, друзів та близьких, Олександр Володимирович залишив тільки добрі спогади – простий, добрий, щирий.

Вічна пам'ять та слава Олександру Пугачу!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь