A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та слава Герою!

Дата: 26.04.2024 22:13
Кількість переглядів: 264

Фото без описуТрагедія кожної родини - це трагедія нашої громади та нашої держави. Мужні, безстрашні, незламні наші Герої, які віддають своє життя за незалежність України.

Сьогодні, 26 квітня, у селі Грузевиця відбулось прощання із захисником України Гаврою Михайлом Ярославовичем.

Михайло Ярославович Гавра народився 4 листопада 1981 року в селі Дубовий гай Шепетівського району, Хмельницької області. Зростав у дружній багатодітній сім’ї, мав п’ятеро братів та одну сестричку. Після закінчення місцевої школи вступив у Полонське професійно – технічне училище №35, де здобув кваліфікацію муляра – штукатура. Згодом пішов працювати на залізо – бетонний комбінат.

Стежинка долі привела Михайла Ярославовича у село Грузевицю, де він зустрів свою майбутню дружину Галину, у якої на той час була донечка Люба. Наш Герой став для неї справжнім, люблячим батьком . Згодом в молодого подружжя народилося ще двоє дітей – син Ігор та донечка Юля . Щоб забезпечувати сім’ю, Михайлу Ярославовичу довелося змінити спеціальність, він почав працювати вантажником в одному з магазинів міста Хмельницького. Доля посилала нашому захиснику важкі випробовування - померли батьки, один за одним у молодому віці залишили цей світ троє його братів, потім від важкої недуги померла його єдина сестра. Важко переживав Михайло Ярославович ці болючі втрати. Та він мужньо долав всі життєві негаразди і був надійною підтримкою своїм двом братам. Та згодом нова страшна звістка знову постукала у його двері – виконуючи військовий обов’язок, на війні загинув ще один із братів. Єдиною розрадою для нашого Героя стала його сім’я, про яку він почав піклуватися з новою силою і завзяттям.

Та з початком війни Михайло був призваний до лав Збройних Сил України. Спочатку проходив службу в містечку Острог, що на Рівненщині. Потім був направлений у село Шевченко Донецької області.

20 квітня 2024 року, перебуваючи на бойовій позиції, через поранення, отримані внаслідок ударів ворожих дронів в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області, Гавра Михайло Ярославович загинув …

Йому назавжди 42….

Вічна пам'ять Герою Гаврі Михайлу Ярославовичу!

Нехай добрий спомин про нього назавжди залишиться у наших серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь