A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні мешканці Чорноострівської громади!

Дата: 29.03.2024 15:17
Кількість переглядів: 341

Фото без описуВивозом побутових відходів охоплено всі населені пункти Чорноострівської громади. Наразі не потрібно шукати місця, куди вивезти сміття. Добросовісні громадяни збирають відходи, і в день вивозу згідно графіка, виносять його у визначене місце. В селах, де є контейнерні майданчики, мешканці виносять сміття в контейнери.

Але є й не добросовісні громадяни, які й надалі виносять і навіть вивозять великі об’єми побутових відходів в яри, ліси, посадки, на береги річок. Ось в селі Мар’янівка 26 березня 2024 року мешканець вулиці Генерала Мишковського вивіз сміття просто на берег річки Мшанець, провозячи його повз контейнерний майданчик. Це ж яку потрібно мати неповагу до своїх сусідів, родичів, дітей, щоб так вчинити?!

Мшанець – притока річки державного значення - Південного Бугу, з якої йде водозабір для великих міст України. Цю воду п’ють! Як же можливо свідомо труїти сотні тисяч людей?!

Не байдужий мешканець нашої громади зафіксував факт порушення на телефон, повідомив нас, ми відреагували миттєво, разом із працівниками поліції складено протокол та передано на розгляд адмінкомісії селищної ради.

Відповідно до ст.152 КУпАП Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - громадянину, який вчинив правопорушення та викинув відходи у невстановленому місці загрожує штраф у розмірі від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або від 340грн до 1360 грн.

Просимо Вас, шановні земляки, дотримуватись санітарних правил і норм законодавства у сфері благоустрою. Закликаємо Вас долучитися до акції «За чисте довкілля», прибрати прилеглі території та території загального користування, місця поховання Ваших родичів на кладовищах. Не будьте байдужими, коли побачили що сусіди викидають сміття у невстановлених місцях. Робіть фото- та відео фіксацію таких правопорушень та повідомляйте поліцію та виконком.

Якщо кожен з нас не пройде байдуже повз кинутої пляшки, зупинить людину, що смітить на наших очах, відгукнеться на заклик провести суботник та прийме в ньому участь, навчить дитину правилам культурної поведінки на вулиці – ми будемо жити в чудовій та чистій громаді. Все залежить тільки від нас!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь