A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 21.03.2024 13:33
Кількість переглядів: 65

про оприлюднення проекту містобудівної документації, початок процедури
розгляду та врахування пропозицій громадськості
та проведення громадських слухань «Детального плану території масиву багатоквартирної житлової забудови та громадських будівель та споруд, інших об’єктів загального користування на території Чорноострівської селищної ради Хмельницького району Хмельницької області з метою внесення пропозицій щодо змін до генерального тплану населеного пунку»

Містобудівна документація розроблена ФОП Радзіховською Катериною Олексіївною на замовлення Чорноострівської селищної ради на підставі рішення сесії  Чорноострівської сесії ради від 05 березня 2024 року №33 (посилання chornoostrivska-otg.gov.ua ›), договору на розроблення містобудівної документації та завдання на розроблення детального плану території.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП: Чорноострівська селищна рада.

Детальний план території розроблений з метою: деталізації планувальної структури території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель, визначення параметрів забудови та містобудівних умов та обмежень, визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території, створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорони та поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення тощо.

Межі території проектування, для якої розробляється документація, визначені згідно з завданням на розроблення детального плану території, відповідно до викопіювання з проекту генерального плану села Грузевиця (внесення змін).

Склад та зміст містобудівної документації відповідає ДБН - Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні».

Відповідно до  вжиття заходів з мінімізації доступу до інформації, матеріали проєкту містобудівної документації на місцевому рівні не публікуються на офіційному веб-сайті сільської ради, оскільки підлягають обмеженню на період дії правового режиму воєнного стану.

Ознайомитися з проєктом містобудівної документації можливо в приміщенні Чорноострівської селищної ради ради, за адресою: 31310, Хмельницька обл. Хмельницький район смт Чорний Острів, вул. Незалежності, 13 з «20» березня 2024 р. по «19»квітня 2024 р. включно.

Окрім цього, повідомляємо, що у вільному доступі протягом п'яти календарних днів до дати проведення громадських слухань  можна ознайомитися з матеріалами проєкту містобудівної документації на паперових носіях: «25», «26» березня 2024 року з 9.00 год. до 14.00 год., «27», «28» та «29» березня 2024 року з 17.00 год. до 18.00 год. за адресою: 31310, Хмельницька обл. Хмельницький район смт Чорний Острів, вул. Незалежності, 13.

Зауваження та пропозиції приймаються у письмовому вигляді за поштовою адресою: 31310, Хмельницька обл. Хмельницький район смт Чорний Острів, вул. Незалежності, 13та за електронною адресою chorost@ukr.net  у строк визначений для проведення процедури громадського обговорення, що становить не менше 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації: з ««20» березня 2024 р. по «19» квітня 2024 р. включно. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. Остання дата прийняття пропозицій (зауважень) «19» квітня 2024 р.

Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій: Микола Вишпольський – Начальник відділу, головний архітектор «Центр надання адміністративних послуг Чорноострівської селищнох ради», тел.: +38 (098) 0825082.

Громадські слухання та презентація проекту містобудівної документації відбудеться «16» квітня 2024 р о 12:00 за адресою: Хмельницька обл. Хмельницький район смт Чорний Острів, вул. Незалежності, 13.


У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • громадськість;
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь