A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та шана Герою!

Дата: 01.03.2024 21:40
Кількість переглядів: 342

Фото без описуЦя люта війна забирає найкращих - тих, хто всім серцем любив свою країну та здобував для неї вільне майбуття. Ми відчуваємо неймовірний біль, коли прощаємося з синами нашої громади – сміливими, хоробрими й відчайдушними.

Сьогодні, 1 березня, відбулося поховання нашого земляка Гінька Сергія Володимировича, який мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю та кожного з нас.

В усіх куточках села Польові Гринівці та у інших населених пунктах громади був утворений живий коридор до рідного дому захисника. З болем у серцях жителі Чорноострівської громади навколішки зустрічали свого Героя, який повернувся додому, повернувся назавжди.

Гінько Сергій Володимирович народився 12 лютого 1977 року у селі Суханове Бериславського району Херсонської області . Згодом сім’я змінила місце проживання, переїхавши на Вінничину. Шестирічним хлопчиком Сергій був зарахований до першого класу Луговацької школи Бершадського району , яку закінчив у 1992 році.

Навчаючись у Гайворонському професійному аграрному ліцеї Кіровоградської області, Сергій Володимирович здобув професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва.

У 1995 році, вісімнадцятирічним юнаком, Сергій був призваний до Збройних Сил України, службу проходив у військовій частині м. Дрогобича Львівської області.

У 2002 році у село Польові Гринівці Хмельницького району переїхала велика дружня родина: мати Гінько Надія Миколаївна та восьмеро дітей – п’ятеро синів і троє доньок. А найстаршим серед усіх дітей був Сергій – працьовитий, відповідальний - наставник і помічник для братів та сестер. Він одразу влаштувався робочим у товариство із обмеженою відповідальністю Волочиськагро.

7 листопада 2022 року Гінько Сергій Володимирович був призваний Хмельницьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки на військову службу по мобілізації. Служив у військовій частині м. Чернівці старшим водієм розвідувального відділення розвідувального взводу.

22 лютого 2024 року солдат Гінько Сергій отримав поранення внаслідок скиду осколкової гранати з БпЛА противника в районі населеного пункту Спірне, Бахмутського району, Донецької області. Сім днів лікарі боролись за життя відважного героя, проте 28 лютого у відділенні реанімації та інтенсивної терапії Олександрівської клінічної лікарні міста Києва серце Гінька Сергія Володимировича зупинилось.

Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Захисника знайде вічний спокій…

Вічна пам'ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь