A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та шана Герою!

Дата: 26.02.2024 18:27
Кількість переглядів: 436

Фото без описуСьогодні, 26 лютого, в останню путь жителі Чорноострівської громади провели вірного обов’язку та честі сина українського народу, справжнього патріота, безстрашного мужнього чоловіка, що не міг залишатись осторонь трагічних подій, які розгорнулись в нашій державі - Олішевського Віктора Олександровича.

Він встав на захист Батьківщини, на захист волі та незалежності України, за яку і віддав найдорожче, що є у людини - своє життя.

Передчасно, на 32 році життя, Віктор відійшов у вічність.

Олішевський Віктор Олександрович народився 14 квітня 1991 року в селі Крачки Хмельницького району Хмельницької області.

Його знали як доброзичливу, щиру та добру людину. Завжди допомагав у сімейних справах своїм батькам та брату. Він був надійним у всьому, мав багато друзів і сам був вірним і відданим другом для них.

По закінченню Захаровецької загальноосвітньої школи Віктор вступив до Кам’янець-Подільського фахового коледжу Подільського державного університету на факультет «Ветеринарна медицина», де здобув спеціальність «фельдшер ветеринарної медицини». Після навчання працював у Ветеринарній лабораторії міста Хмельницького.

9 листопада 2011 року Віктор Олішевський був призваний на строкову службу у військову частину міста Полтава. Згодом продовжив службу у військовій частині міста Яворова, де отримав звання молодшого сержанта.

Після служби повернувся до улюбленої справи, працював за фахом фельдшером у Миколаївській дільничній лікарні ветеринарної медицини, в селі Немичинці Гвардійської громади та у селі Ставчинці Чорноострівської громади. Віктор був захоплений своєю роботою та з часом мріяв відкрити власну ветеринарну аптеку. Він в усьому був кращим та першим.

Як справжній патріот своєї Батьківщини, Віктор не вагаючись пішов до військкомату та у числі перших став на захист суверенітету України у складі військової частини А3013, 36 бригади морської піхоти другої роти, другого взводу, першого відділення, командиром якого він був. Службу Віктор ніс з честю та гідністю. Відмовившись від ротації, він продовжував оберігати рідну землю.

17 лютого 2024 року Віктор загинув під час виконання бойового завдання в населеному пункті Кринки, Олешківської міської громади, Херсонського району, Херсонської області в ході штурмових дій.

Світла пам'ять про Віктора назавжди залишиться в наших серцях, в наших душах, в наших спогадах…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь