A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Монетизація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка

Дата: 08.02.2024 10:28
Кількість переглядів: 45

Національна соціальна сервісна служба України, в межах компетенції інформує стосовно реалізації пілотного проекту „Монетизація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка” з 01.01.2024 року.

Постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 (зі змінами) затверджено Порядок та умов реалізації пілотного проекту ,,Монетизація одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка”у 2020-2023 роках, яким передбачено надання грошової компенсації по 31.12.2023 року.

У зв’язку з чисельними зверненнями потенційних отримувачів грошової компенсації, з метою уникнення соціальної напруги серед цих осіб, Міністерством соціальної політики України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України ,, Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка” та виплати грошової компенсації її вартості” (далі - Проект) яким планується продовження реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги „пакунок малюка” до 2025 року. Зазначений проект постанови подано на затвердження до Кабінету Міністрів України. З вищезазначеним Проектом можна ознайомитись на сайті Мінсоцполітики за посилання https://www.msp.gov.ua/proiects/854/.

Станом на сьогодні питання щодо виконання Нацсоцслужбою функцій з організації та проведення роботи з формування відповідального батьківства, підтримки сімей з дітьми (шляхом виконання програм „пакунок малюка” і „муніципальна няня”) не визначені.

Враховуючи викладене, з метою уникнення соціальної напруги в суспільстві, просимо провести роз’яснювальну роботу серед населення стосовно затримки перерахування грошової компенсації „пакунок малюка” на рахунки отримувачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь