A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Україна – країна гідності і свободи

Дата: 21.11.2023 13:42
Кількість переглядів: 226

Фото без опису21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Його встановлено згідно з Указом Президента від 13 листопада 2014 року на честь початку саме цього дня двох знаменних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року

Революція Гідності кардинально змінила напрям розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які віддали за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

Сьогодні в Чорноострівській громаді відбувся мітинг-реквієм «Україна – країна гідності і свободи» з нагоди Дня Гідності і Свободи. Слова вдячності за мужній подвиг українців висловив  голова Чорноострівської селищної ради Михайло Семенович Дзісь та настоятель костелу Внебовзяття Пресвятої Діви Марії отець Віктор. Присутні вшанували пам'ять хвилиною мовчання наших земляків і всіх, хто загинув, захищаючи незалежність і свободу України. Лягли квіти та лампадки до підніжжя пам’ятного знаку «Героям Небесної сотні та захисникам України» від вдячних мешканців громади.

Революція Гідності не завершилась, вона продовжується і до сьогодні. Ми віримо в нашу перемогу і вдячні подвигу героїв, які з почуттям гідності і патріотизму нині воюють, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет нашої країни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь