A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Дата: 30.03.2017 17:19
Кількість переглядів: 1285

З метою санітарного очищення територій населених пунктів громади, створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорону навколишнього природного середовища, на виконання рішення виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради №4 від 30.03.2017р., розпорядження голови Чорноострівської селищної ради №66/2017-р від 17.03.2017р., місцевих програм в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля»

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради повідомляє про проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» з 20 березня 2017 року по 29 квітня 2017 року та  Всеукраїнський День благоустрою 8 квітня 2017 року та Днів благоустрою по населених пунктах громади згідно графіка.

З метою організації, проведення та підбиття підсумків акції створена комісія при виконавчому комітеті селищної ради.

В рамках проведення акції планується ряд заходів по санітарному  очищенню та благоустрою населених пунктів нашої громади.

Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, закладів охорони здоров’я, освіти, культури, торгівлі провести санітарне прибирання та благоустрій прилеглих та закріплених за ними територій, смуг відведення автомобільних доріг та вулиць.

Доводимо до відома власників(користувачів) земельних ділянок, які межують зі смугами відведення автомобільних доріг, власників(користувачів) об’єктів дорожнього сервісу про необхідність приведення в належний санітарний стан територій, прилеглих до їхніх придорожніх земельних ділянок та об’єктів дорожнього сервісу.

За власниками приватних садиб рішенням виконавчого комітету селищної ради закріплені прилеглі території до садиб та від садиб до середини вулиці.

Запрошуємо долучитися до участі у здійсненні зазначених заходів підприємства, установи, організації, незалежно від форм їх власності, а також громадськість, студентську та учнівську молодь(за згодою батьків та під наглядом відповідальних вчителів).

                                   Виконком Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь