A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди стаціонарними джерелами ТОВ «Євро Брук»

Дата: 31.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 349

Фото без опису

Товариство з обмеженою відповідальністю «Євро Брук» (ТОВ «Євро Брук», код ЄДРПОУ 40409708, юридична адреса: 31310, Хмельницька обл., Хмельницький р-н., Чорноострівська селищна рада, комплекс будівель і споруд №8) повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Контактною особою є директор Грицина Віталій Олександрович тел. 06738244446, ел. пошта: irinapavlyuk4446 @ gmail.com.

Проммайданчик підприємства розміщений за адресою: 31310, Хмельницька обл., Хмельницький р-н., Чорноострівська селищна рада, комплекс будівель і споруд №8.

Мета отримання дозволу - додержання вимог природоохоронного законодавства, визначення та регулювання викидів забруднюючих речовин,які потрапляють в атмосферу при експлуатації технологічного обладнання для існуючого об’єкту.

Висновок з оцінки впливу на довкілля – відсутній, оскільки згідно ЗУ«Про оцінку впливу на довкілля» діяльність об’єкту не відноситься до видів планованої діяльності та об’єктів, які підлягають оцінці впливу на довкілля.

Загальний опис об’єкта – на території проммайданчику відбувається виробництво бруківки методом вібропресування у відповідних формах. Технологічний процес передбачає прийом та статичне зберігання сипучих матеріалів (щебінь різних фракцій, пісок), просіювання піску, приймання цементу в силоса для зберігання (3 силоса місткістю 40 тон кожен), подача сировини в цех для виробництва бруківки на спеціалізованому технологічному обладнанні німецького виробництва MASA HENKE (бункери преса №1 та №2, вібростіл). Усі операції в цеху є вологими. Сушіння готових виробів відбувається у сушильні з природними кліматичними умовами.

В результаті виробничої діяльності (виробництво виробів з бетону) на підприємстві викидаються в атмосферне повітря наступні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок в кількості 2,168 т/рік.

По складу документів об’єкт належить до третьої групи.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва - не передбачені.

Заходи щодо скорочення викидів які потребують виконання - не передбачені.

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають вимогам наказу Мінприроди №309 від 27.06.2006 року.

Пропозиції та зауваження направляти протягом 30 календарних днів з моменту опублікування даного повідомлення до Хмельницької обласної (військової) державної адміністрації за адресою: 29005, м. Хмельницький, майдан Незалежності, 2; тел.: (0382) 76 50 24; ел. пошта: regadm @ adm-km.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь