A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Хмельницька обласна рада в електронній торговій системі України у серпні 2023 року проводить продаж на аукціоні з умовами об'єкт малої приватизації - окреме майно

Дата: 20.07.2023 11:42
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Хмельницька обласна рада в електронній торговій системі України у серпні 2023 року проводить продаж на аукціоні з умовами об'єкт малої приватизації - окреме майно - автовагона 65,7 кв. м, гараж цегляний 244,4 кв. м, туалет 3,0 кв. м, загальна площа 313,1 кв. м і навіс -75,6 кв. м та майно невід’ємне від об’єкта: асфальтний майданчик - 1200 кв.м, благоустрій -50 кв.м, розвантажувальний майданчик - 1400 кв.м, розвантажувальний майданчик - 2430 кв.м, колодязь, мережа зовнішнього освітлення - 110 м, пожежний резервуар - 800 куб.м, електротельфер, резервуар — 5 куб. м, під’їзна колія з естакадою — 710 м, під’їзна залізнична колія - 293 м, лічильник 3-х фазний 5-120 А, вогнегасник ВП - 5 (3).

Об’єкт знаходиться за адресою: Хмельницький район, с. Мар’янівна, вул. Чорновола В’ячеслава, буд. 30 та обліковується на балансі Комунального підприємства «Комунальники». Стартова ціна об'єкта становить 2684658,0 гри.

Характеристика об'єкта приватизації та умови аукціону зазначені в інформаційному повідомленні, що розміщенні на веб-сайті обласної ради в розділі «Приватизація» за посиланням: https://km-oblrada.gov.ua/povidomlennya-pro-prodazh-na-aukcioni/ та в електронній торговій системі України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь