Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відкриття меморіальної дошки в селі Ставчинці

Дата: 07.07.2023 22:36
Кількість переглядів: 1256

Фото без описуСьогодні, 7 липня, в селі Ставчинці біля Пам’ятного знака на честь загиблих воїнів-односельців відбувся мітинг, присвячений вшануванню пам’яті та відкриттю меморіальної дошки на честь загиблого Героя – Ляшок Василя Івановича.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну зі словами вдячності виступив селищний голова Михайло Дзісь, староста сіл Польові Гринівці та Ставчинці Валентина Редчук, представник від ЗСУ майор Москалюк. Зі словами подяки за підтримку та допомогу до присутніх звернулась дружина загиблого – Світлана Ляшок.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано донькам загиблого Ользі та Анні. Освячення меморіальної дошки провів настоятель храму греко-католицької церкви Святого Луки отець Василь.

Усі присутні на заході віддали шану герою у хвилинні мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки та до могили загиблого.

Василь Іванович народився 7 липня 1972 року в селі Ставчинці. Сьогодні, йому виповнилось би 51, та йому назавжди 50…

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них. Ми в неоплаченому боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів.

Дякуємо усім воїнам, що боронять нашу рідну країну. Нехай ці меморіальні дошки стануть нагадуванням наступним поколінням про героїзм і самопожертву захисників України.

Вічна пам’ять та шана герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь