Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо з Днем Національної поліції в Україні

Дата: 04.07.2023 09:13
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Національної поліції України, відповідно до листа начальника відділення поліції № 2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області майора поліції Олексія Малішевського.

Чорноострівський селищний голова привітав працівників поліції та кращих працівників відзначив Грамотами Чорноострівської селищної ради за зразкове виконання службових обов’язків, професійне надання поліцейських послуг у сфері протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки та порядку, охорони прав і свобод людини, інтересів суспільства і держави, високий професіоналізм та мужність, виявлені під час виконання службових обов’язків.

Бажаємо неймовірних сил і відваги, терпіння і бадьорого здоров'я, процвітаючої діяльності і вдалої боротьби зі злочинцями і порушниками, сімейного щастя і добробуту.

Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стануть непохитною основою зростання Ваших подальших професійних успіхів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь