Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять Герою!

Дата: 22.06.2023 15:52
Кількість переглядів: 722

Фото без описуСьогодні у Чорноострівській громаді горе – в останню путь, проводжали нашого жителя, справжнього патріота, вірного обов’язку та честі сина українського народу.

Горпенко Анатолій Леонідович народився 27 січня 1977 року в селі Грузевиця у чудовій багатодітній родині.

Зростав доброзичливим, розумним і щирим, завжди допомагав у сімейних справах своїм батькам, сестрі та брату. Мав багато друзів і сам був вірним і відданим другом для них. По закінченні місцевої школи вступив до Чорноострівського ПТУ, яке успішно закінчив. У вісімнадцятирічному віці пішов служити в армію. Після служби повернувся у рідне село. Згодом зустрів свою другу половинку – чарівну дівчину Іринку. Одруження з коханою було щасливим днем у його житті. Та ще щасливішими стали дні, коли у їхній сім’ї народилися дві чудові доньки – Анастасія та Оленочка. Анатолій був надійним, турботливим та люблячим для своїх доньок, дружини та рідних.

У якому б трудовому колективі не працював Анатолій Леонідович, завжди був старанним, трудолюбивим і відповідальним. Любив свою мальовничу Грузевицю і завжди брав участь у різних заходах громади села.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення вступив до місцевої територіальної оборони. А згодом був призваний боронити цілісність та незалежність рідної України.

9 червня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запоріжської області життя Анатолія обірвалося…

Пам'ять героя вшанували у селі Грузевиця біля будинку, де проживав Анатолій, заупокійну молитву правили у церкві Святих Апостолів Петра і Павла (с. Грузевиця), прощання-віче відбулося біля місцевого будинку культури, після чого, прощальною ходою провели до кладовища.

Без батька залишилось двоє діток: донечки Анастасія та Оленочка. Без сина залишилась мати – Людмила Михайлівна, без чоловіка – дружина Ірина. Анатолій до останнього подиху життя залишався вірним військовій присязі та своєму народові. Його ім’я житиме в наших серцях завжди.

Схилімо низько голови перед пам’яттю і подвигом славного сина України!

Слава Україні



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь