Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Комісія з надання бюджетної підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання за Програмою розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки розпочала прийом документів згідно Програми розвитку агропромислового комплексу

Дата: 19.06.2023 15:00
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

Інформуємо, що Комісія з надання бюджетної підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання за Програмою розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки розпочала прийом документів згідно Програми розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області на 2023-2027 роки, затвердженої наказом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 21.11.2022 року № 483/2022-н.

Відповідно до Порядку використання коштів Програми, на 2023 рік з обласного бюджету буде профінансовано такі напрями:
- часткова компенсація вартості придбаної сільськогосподарської техніки та обладнання, технологічного обладнання для виробництва та переробки сільськогосподарської продукції;
- бюджетна дотація за утримання телиць у віці з 12 до 15 місяців;
- компенсація вартості придбаного високорепродукційного, сертифікованого насіння нішевих культур (жито, гречка, просо, кмин, сочевиця) та лікарських культур вітчизняного виробництва.
Коштами обласного бюджету можуть скористатися: особисті селянські господарства, які утримують 3 і більше корів; фізичні особи-підприємці, фермерські господарства, які мають в обробітку до 30 га землі; сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи.

Більш детально з Програмою та переліком документів, визначених Порядком використанням коштів можна ознайомитись за посиланням:
Документи приймаються до 13 грудня 2023 року за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, каб. 314, телефон для довідок: (0382)-79-49-00.

https://drive.google.com/file/d/1LoF3NLfTJXX3iQlEmbeTEfFGXy5v9Jpc/view


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь