A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

"Навчи мене, мамо, любити як ти"

Дата: 12.05.2023 23:08
Кількість переглядів: 329

Фото без описуМама - найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам - вони завжди рятують нас від хвороб та оберігають від неприємностей. До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися.

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято - Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні.

В Чорноострівській територіальній громаді проживають 120 багатодітних сімей, в яких виховуються 410 дітей. Також знайшли прихисток три сім'ї з числа ВПО, які виховують 12 дітей.

У передсвятковий час Дня матері, представники Чорноострівської селищної ради відвідали кожну маму, вручили цінні подарунки та подякували багатодітним матерям за їх неоціненну працю.

Не залишились поза увагою мами загиблих Героїв. Відповідальні працівники селищної ради разом із представником від Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відвідали матерів та дружин, подякувавши їм за сина і чоловіка, які віддали своє життя у боротьбі за державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Сьогодні, напередодні цього свята, в Осташковецькому культурно-дозвіллєвому закладі «Клуб-бібліотека» відбулась літературно-музична композиція «Навчи мене, мамо, любити, як ти». В заході взяли участь мама загиблого Героя Володимира Токара, мама захисника, що перебуває в полоні, Мар'яна Капітана, три мами-героїні, звання яким присвоєно Президентом України, десять мам, що виховують троє і більше дітей.

Із вітальним словом до гостей свята звернувся голова Чорноострівської селищної ради Михайло ДЗІСЬ та староста села Осташки Людмила ГОРНОСТАЙ. Музичні вітання звучали від вихованців Осташковецької гімназії, Чорноострівського професійного аграрного ліцею, директора Чорноострівського будинку культури Андрія Свято.

Дорогі матусі, бабусі, прабабусі, дякуємо за Вашу турботу, ласку та мудрість! Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, всеосяжного материнського щастя і любові від дітей, внуків та правнуків. Нехай життя приносить лише приємні сюрпризи, а серце завжди буде сповнене любові та благополуччя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь