A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Мітинг-реквієм до Дня пам'яті та примирення

Дата: 08.05.2023 15:16
Кількість переглядів: 358

Фото без описуВійна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить і досі, рана, що знову кровоточить. Біль, що не згасне, втрати, які не повернути. Життя… та скалічені долі.

Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну від гітлерівської агресії.

Сьогодні, в День пам’яті та примирення, відбувся мітинг-реквієм «Йде травень крізь хвилини, дні і роки. Несе нащадкам спогади свої!». Віддати данину поваги та покласти квіти до пам’ятника загиблим воїнам-односельчанам та до Братської могили зібрались жителі селища, працівники селищної ради та комунальних закладів. Із словами пам’яті до присутніх звернувся селищний голова Михайло Дзісь. Літію за загиблими відслужили настоятель храму Святого Преображення отець Віталій та настоятель костелу Успіння Богоматері отець Віктор. Народний аматорський ансамбль української пісні «Чорноострівчанка» виразив пошану загиблим воїнам Другої світової війни. Ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав найдорожче – власне життя. Ми пам’ятаємо та шануємо усіх ветеранів Другої світової війни, які боролися з нацизмом і перемогли його.

На жаль, на власному досвіді ми тепер знаємо, що війна – це тисячі скалічених людських доль, ненароджені життя та зруйновані міста.

Однак, не всі засвоїли уроки минулого…

Український народ добре знає ціну війни та несвободи, тому сьогодні наші захисники борються за мир, незалежність та світле майбутнє кожного українця.

Україна – мирна держава, українці – толерантні, ввічливі люди, які з повагою ставляться до кожної нації і мови.

Ми – єдина Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь