A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулася чергова нарада з роботодавцями Чорноострівської територіальної громади за участю фахівців Хмельницької ДПІ та представників Чорноострівської ОТГ

Дата: 28.04.2023 14:56
Кількість переглядів: 135

Фото без описуОсновною метою чергової зустрічі з роботодавцями Чорноострівської територіальної громади було налагодження діалогу між бізнесом та податковою службою, обговорення проблемних питань діяльності роботодавців, зокрема розглядалися шляхи підняття рівня заробітної плати та своєчасність її виплати. Під час засідання заслухано платників податків (юридичні особи, фізичні особи-підприємці), у яких розмір заробітної плати нижчий, ніж в середньому по громаді та нижче мінімальної. Наголошено також на необхідності оформлення усіх найманих працівників та доведення заробітної плати до рівня, не нижчого за середній.

Сьогодні в умовах війни, податківці і платники податків мають тримати надійно економічний фронт. Саме за рахунок податкових надходжень до бюджету фінансується оборона країни і соціальні виплати громадянам. Учасники зібрання прийняли рішення максимально спрямувати спільні зусилля на проведення заходів із запобігання поширенню неофіційних трудових відносин. Наголосили на важливості дотримання вимог законодавства про працю в частині легалізації заробітної плати працівників, підвищення її рівня, тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь