A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День Цивільного захисту та об’єктового тренування

Дата: 28.04.2023 12:24
Кількість переглядів: 217

Фото без описуЩоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, сьогодні, 27 квітня, у закладах освіти Чорноострівської селищної ради проведено День Цивільного захисту та об’єктового тренування.

Учні та педагогічні працівники удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність правильно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.

Зокрема у закладах освіти проводили уроки на тему «Надзвичайні ситуації та способи їх подолання», «Безпечна прогулянка в період війни», «Обережно! Небезпека», «Бережи здоров’я», «Захисти своє життя. Порядок дій у НС», відгадували вікторини, писали диктанти, змагались у естафетах.

Діти і педагоги переглядали навчальні кінофільми із цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. У закладах освіти проведено комплексне об’єктове тренування з питань евакуації учасників освітнього процесу у разі виникнення надзвичайної ситуації. Вкотре тренували дії під час оголошення сигналу «Повітряна тривога», відпрацьовували практичні вміння користуватись протигазом та надавати першу допомогу при травмах.

Надзвичайно цікаво та корисно для дітей було те, що у заклади освіти завітали представники Чорноострівської пожежної частини 4ДПРЗ ГУ ДСНС в Хмельницькій області. Вони провели практичні показові заняття, продемонстрували пожежний автомобіль, розповіли школярам, яких правил необхідно дотримуватись, куди звертатись по допомогу у разі виникнення НС, як надавати першу медичну допомогу.

У 2023 році під час повномасштабної війни День цивільного захисту особливо актуальний, адже від російської агресії часто страждає мирне населення.

Бережіть себе! Бережіть дітей! Бережіть Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь