Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 24.04.2023 15:16
Кількість переглядів: 163

Фото без описуНа сьогоднішній день у нашій громаді є 3 прийомні матері, які виявили бажання присвятити своє життя дітям, які залишилися без батьківського піклування, тому що не змогли залишитися байдужими до їх тяжкої долі.

Серед цих прийомних матерів - СЕМЕНЮК РУСЛАНА МИКОЛАЇВНА, яка напередодні відсвяткувала свій ювілей. Вже багато років вона виховує чотирьох прекрасних діток, створює для них усі умови для щасливого дитинства і повноцінного майбутнього, піклується про їх здоров’я, фізичний, духовний та моральний розвиток, сприяє розвитку їх творчих здібностей, формує високі моральні якості.

Від імені селищного голови Руслану Миколаївну привітали начальник служби у справах дітей Чорноострівської селищної ради та провідний фахівець із соціальної роботи, подякували їй за велику любов, якою вона зігріває дітлахів у своїй родині, навчає їх бути самодостатніми, впевненими в собі, виховує достойних громадян нашої держави.

Бажаємо Руслані Миколаївні міцного здоров’я, жіночого щастя та мудрості, краси та гармонії. Нехай Вас завжди оточують повага, ніжність і тепло. Нескінченної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей. Нехай Ваша доброта і чуйність повернуться до Вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь