A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 16.03.2023 17:13
Кількість переглядів: 622

Російсько-українська війна продовжує безжально забирати життя українців, забирати найкращих, які стоять на захисті рідної землі. Вже вкотре не оминає біда нашу громаду. 

Сьогодні, 16 березня, жителі Чорноострівської громади провели в останню путь захисника України, жителя села Бережанка Ситника Олександра Івановича.

Олександр народився 21 січня 1992 року в селі Бережанка Хмельницького району. Навчався у Бережанській загальноосвітній школі. У 2007 році, після закінчення школи, вступив до Чорноострівського професійного аграрного ліцею, де здобув освіту «тракториста-машиніста широкого профілю». Після цього розпочав свою трудову діяльність у місті Хмельницькому на заводі «Будматеріал».

У 2015 році Олександр Ситник був призваний до армії. Службу проходив у Національній гвардії Збройних Сил України. Після проходження строкової військової служби, знову працював на заводі. Згодом зустрів і полюбив дівчину Катерину та її синочка Адама, закохані чекали на поповнення.

День 14 лютого 2023 року для Олександра і Катерини був найщасливішим і найважчим…У цей день - День закоханих, молодята одружилися, у цей же день вони назавжди попрощалися.

14 лютого 2023 року Олександр знову був призваний на військову службу до військової частини А4267 10- тої окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України, якій, цього ж дня, 14 лютого 2023 року Президент України Володимир Зеленський  присвоїв почесне найменування «Едельвейс».    

11 березня, у наслідок скидання гранати з безпілотника у районі населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області, Олександр отримав поранення, несумісні з життям. Серце Героя зупинилось.

Олександру  назавжди 31 …

В пам’яті близьких і рідних він назавжди залишиться  надзвичайно порядним, добрим та веселим юнаком, людиною, яка завжди прийде на допомогу!

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про  Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу! 

Світла пам’ять Герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь