Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам'ять Героям!

Дата: 23.02.2023 17:08
Кількість переглядів: 429

Фото без описуВже 365 днів в Україні гримлять вибухи й свистять кулі. Страшна звістка стукає у двері, викликаючи розпач і невгамовний біль у душах рідних та близьких, серця справжніх героїв завмирають.

В пам’ять про кожного полеглого героя встановлюються меморіальні дошки на фасадах шкіл, будинків культури, Алеї Слави, щоб молоде покоління точно знало, якою ціною дається мир.

22 лютого на Алеї Слави села Грузевиця відбувся захід, присвячений вшануванню пам’яті та відкриттю меморіальної дошки на честь героя Миколюка Віктора Володимировича та перенесення дошки героя Тимченка Володимира Васильовича.

Миколюк Віктор Володимирович в складі десантно-штурмових військ брав участь у бойових діях на Харківщині, Луганщині, Донеччині. Ця жорстока і кривава війна підірвала здоров′я Віктора Володимировича.

16 січня 2023 року перестало битися серце нашого захисника, люблячого батька і дідуся.

Тимченко Володимир Васильович загинув 29 серпня 2022 року в Херсонській області. Раніше меморіальну дошку йому було відкрито на фасаді Грузевицього будинку культури. Але на прохання родини загиблого меморіальну дошку було перенесено і відкрито на Алеї Слави.

На відкритті були присутні рідні загиблих, жителі села Грузевиця, педагогічні колективи, представники Збройних Сил України, представники духовенства, очільники громади.

Ми вдячні усім воїнам, що захищали і зараз боронять нашу рідну країну. Нехай ці меморіальні дошки стануть нагадуванням наступним поколінням про героїзм і самопожертву захисників України.

А пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь