A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять Герою!

Дата: 22.02.2023 21:39
Кількість переглядів: 428

Фото без описуСьогодні, 22 лютого, в селі Осташки на території Осташковецької гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Токара Володимира Вікторовича - випускника цієї школи, учасника російсько-української війни, який героїчно загинув 30 травня 2022 року захищаючи рідну землю.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні голова Чорноострівської селищної ради Михайло Дзісь, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лукомська, керуючий справами Чорноострівської селищної ради Наталія Гудима, дружина загиблого Світлана Бондарєва, представник народного депутата Сергія Лабазюка Олександр Попіль, представники ЗСУ, рідні, друзі загиблого, педагоги та земляки.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Володимира Токара та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано матері загиблого Токар Вірі Михайлівні та сестрі Балан Оксані Вікторівні.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них. Ми в неоплаченому боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів.

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України.

Вічна пам’ять Герою Володимиру Токару!

Слава ЗСУ! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь