Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вічна пам’ять та шана Герою!

Дата: 20.02.2023 19:31
Кількість переглядів: 403

Фото без описуСьогодні, 20 лютого, у смт Чорний Острів на фасаді Чорноострівського професійного аграрного ліцею відкрито меморіальну дошку Володимиру Степановичу Гринишену.

З нагоди відкриття меморіальної дошки відбувся мітинг-реквієм, участь у якому взяли родичі загиблого Героя, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лукомська, представник Збройних Сил України майор Олександр Мельник, представник від народного депутата України Сергія Лабазюка Олександр Попіль, представники духовенства, педагогічний колектив Чорноострівського ліцею, педагогічний та учнівський колектив Чорноострівського професійного аграрного ліцею, старости сіл та жителі селища.

Гринишен Володимир Степанович народився 17 грудня 1963 року у селі Баглаї Хмельницького району. Навчався в Трительницькій школі, по закінченню 9-ти класів вступив в Чорноострівський ПАЛ. Здобувши професію тракториста, був мобілізований до лав радянської армії. Володимир Степанович не боявся труднощів, не боявся роботи. Працював трактористом у колгоспі в с. Захарівці, в дорожній службі та в службі районної електромережі. Тривалий період працював на заводі трансформаторних підстанцій у м. Хмельницькому.

У 2016 році в числі добровольців пішов захищати рідну землю від зазіхань лютого ворога. Був неодноразово поранений і контужений, але до останнього подиху продовжував боротьбу з агресором.

Загинув Володимир Гринишен 13 листопада 2022 року в місті Бахмут Донецької області. Його ім’я житиме в наших серцях і пам’яті всіх, хто знав його за життя.

Вічна пам’ять та шана герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь