A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З метою забезпечення належного контролю за рівнем нарахованої заробітної плати та недопущення порушення чинного законодавства підприємствами та фізичними особами відбулось засідання комісії

Дата: 24.01.2023 15:33
Кількість переглядів: 570

Фото без опису

З метою забезпечення належного контролю за рівнем нарахованої заробітної плати та недопущення порушення чинного законодавства підприємствами та фізичними особами - підприємцями при виплаті заробітної плати та забезпечення надходжень до бюджету на засіданні комісії, яке відбулося в приміщенні Хмельницької ДПІ було запрошено та заслухано керівників підприємств, ТОВ "Чорноострівська швейна фабрика", засновник Тимченко Н.О. та ПП "Еванс М" гол.бухгалтер Бобровська Т.В., які нараховують заробітну плату нижче законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати.

В ході бесіди з'ясовано причини виплати заробітної плати нижче мінімальної. Проведено індивідуальну роз'яснювальну роботу щодо законодавчих вимог декларування найманої праці, необхідності в умовах воєнного стану підвищення рівня заробітної плати та повноти сплати ПДФО до бюджету.

Сторонами прийняте спільне рішення щодо покращення ситуації стосовно виплати заробітної плати в розмірі більшому за законодавчо встановлений мінімум, що відповідно збільшить надходження до бюджету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь