A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні жителі громади!

Дата: 15.12.2022 11:05
Кількість переглядів: 232

Фото без описуНа жаль, зупинити звірство РФ не можуть навіть мрії дітей, які на передодні новорічних свят мріють про мир, про щасливе дитинство, про подарунки від Святого Миколая та інших казкових героїв…

Сьогодні в громаді заплановані заходи, які навчатимуть діток українським традиціям. Працівники Чорноострівської бібліотеки, дитячої музичної школи, літератрно-краєзнавчого музею ім. Л.І. Глібова залучатимуть діток до приготування святкових страв, проведення обрядів, прикрашання оселі в свята «Від Андрія до Маланки і Василя».

Ми хотіли би не залишити без уваги діток нашої громади і тих, які тимчасово проживають в нашій громаді через зруйновані власні оселі, садочки, школи. На тепер їм нікуди повернутись. Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради працює з 9-ма Благодійними фондами щоб безкоштовно залучити можливу допомогу і довести її до тих, хто найбільше потребує.

Запрошуємо до участі всіх бажаючих жителів громади, хто може подарувати трішки щастя кожній родині, кожній дитині, які втратили свою близьку людину під час захисту кордонів нашої держави у складі ЗСУ, які залишилися без власної домівки, які чекають своїх рідних додому з Перемогою над озвірілим ворогом. Ці родини живуть поруч з нами, навчаються в класах з нашими дітками. Всі разом граються у дошкільних навчальних закладах нашої громади. Вони чекають на увагу, на подаруночок, на добре слово та обійми, яких багато не буває!

Відповідно до рішення ради оборони Хмельницької області начальником обласної військової адміністрації Сергієм Гамалієм прийнято Наказ, яким рекомендовано підприємствам, установам, організаціям всіх форм власності обмежити споживання електроенергії при використанні зовнішнього вуличного освітлення, відключення сітілайтів та рекламних щитів, освітлення фасадів, білбордів в період з 06 грудня 2022 року по 09 січня 2023 року.

Кожний день наближає незламну українську націю до Перемоги! Кожна наша справа, спрямована на допомогу, розуміння і підтримку, допоможе ЗСУ перемогти!

Тримаймо стрій! Ми горді, що ми українці!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь