Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Громада отримала гуманітарну допомогу для вимушених переселенців за сприяння регіонального відділення Асоціації міст України

Дата: 14.12.2022 17:07
Кількість переглядів: 357

Фото без описуХмельниччина демонструє неабияку єдність та згуртованість у допомозі тим, хто потребує. Із перших днів нападу рашистів на Україну громади підставляють надійне плече для наших захисників та опікуються вимушеними переселенцями.

Хмельницьке регіональне відділення Асоціації міст України також не залишається осторонь і уже не перший місяць шукає шляхи допомоги громадам краю, що приймають у себе переселенців із різних куточків країни.

На прохання виконавчої дирекції керівник речового ринку «АВТОТЕХКУЛЬТСЕРВІС», що у Хмельницькому, Анатолій Гуменюк та підприємці надали чергову партію допомоги для переселенців, що знайшли прихисток у населених пунктах Чорноострівської громади – новий дорослий та дитячий одяг.

«Колектив Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України щиро вдячний підприємцям та адміністрації ринку. Ваші добрі діла допомагають Хмельниччині залишатися надійним тилом та гуманітарним центром. Нехай добро повертається сторицею. Разом до Перемоги», - додала із вдячністю в.о. виконавчого директора Хмельницького РВ АМУ Тетяна Крупа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь