A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Щодо оголошення перерви в роботі дев'ятнадцятої чергової сесії 8 скликання Чорноострівської селищної ради

Дата: 25.11.2022 15:50
Кількість переглядів: 252

Шановні жителі Чорноострівської громади!

Фото без опису 24 листопада 2022 року в сесійній залі Чорноострівської селищної ради розпочала роботу дев’ятнадцята чергова сесія 8 скликання. На розгляд депутатів Чоноострівської селищної ради винесено 49 питань, які край важливі для забезпечення життєдіяльності громади в осінньо-зимовий період та під час воєнного стану, а саме про:
- надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад щодо організації інклюзивного навчання для дітей громади з особливими потребами;
- внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку Чорноострівської селищної ради на 2022-2024 роки» з метою придбання джерел безперебійного живлення «Пунктів незламності» (обігріву);
- коригування бюджету Чорноострівської селищної ради, в тому числі щодо капітального ремонту – відновлення вхідної групи підвального приміщення будівлі Грузевицького ліцею для використання, як найпростішого укриття учнями ліцею та вихованців Грузевецького ЗДО «Сонечко» тощо;

Депутати селищної ради обговорюючи питання, під час розгляду, надавали свої пропозиції, які були враховані при прийнятті рішень.

Разом з тим, як завжди, під час обговорення питань, депутат селищної ради від фракції «Слуга народу» Павло Добровольський, протягом усього пленарного засідання, неодноразово провокував конфлікт серед депутатів селищної ради, головуючим, ображаючи, перекрикуючи та висловлюючи  образи в бік учасників сесії.

Головуючий – селищний голова Михайло ДЗІСЬ, неодноразово намагався створити робочу обстановку на сесії, закликаючи до порядку та взаємоповаги. Як і на попередніх сесіях, ознайомивши П. Добровольського зі ст. 83 Регламенту селищної ради. Даною статтею зазначено, що на пленарному засіданні промовець, як і всі присутні, зобов’язані дотримуватись правил депутатської етики, визначених ЗУ «Про статус депутатів місцевих рад». Депутат не повинний вживати образливі висловлювання, непристойні лайливі слова, закликати до незаконних та насильницьких дій. Разом з тим, всіма зауваженнями головуючого П. Добровольський нехтував.

Через неможливість проведення подальшого засідання, яке супроводжувалось криками, образами, провокаціями з боку депутата, головуючий, відповідно до ст. 85 Регламенту «У разі грубого порушення дисципліни або перешкоджанні у проведенні засідання головуючий може оголосити перерву або закрити засідання». Тому, головуючим була оголошена перерва.

Шановні жителі громади, враховуючи найскладніші часи, які зараз переживає наша держава, коли український народ в кровавих боях виборює суверенність та незалежність нашої держави, звертаємось до кожного з вас для об’єднання. Вважаємо, що наша громадянська позиція має всебічно підтримати позицію Президента України, Уряду та всього українського народу своїми патріотичними діями. Ганьба тим хто живе по принципу «Чим гірше – тим краще!»

Сподіваємось, що продовження пленарного засідання пройде в конструктивному та результативному руслі.

Відділ організаційної та інформаційної роботи виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь