A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні роботодавці!

Дата: 07.11.2022 15:47
Кількість переглядів: 145

Фото без описуПостановою КМ України від 4.06.2003 року № 863 « Про затвердження  Програми забезпечення безперешкодного доступу для людей з обмеж можливостей  до об’єктів житлового та громадського призначення » Ця Програма спрямована на поступове формування  умов  для вільного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями  до об'єктів  житлового  та громадського призначення (житлові будинки, гуртожитки,  готелі,  будинки відпочинку, заклади  соціального захисту населення, лікарні, санаторії, театри, кінотеатри, заклади торгівлі, культові споруди тощо) на державному, регіональному і місцевому рівні. Програма зобов’язує органи місцевої влади здійснювати державний  архітектурно-будівельний контроль за дотриманням вимог  щодо  забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об'єктів житлового та громадського призначення, виконанням проектних і ремонтних робіт з метою формування доступного  середовища  у  населених пунктах.  

В Чорноострівській громаді проживає 13 осіб з вадами зору, та до 300 осіб з інвалідністю, які мають значні проблеми з пересуванням.

Чорноострівська  селищна рада просить кожного роботодавця свідомо та з розумінням  віднестися до існуючої проблеми задля попередження травмування таких осіб на території  ваших господарств. З цією метою просимо обладнати доступ до приміщення пандусом, при архітектурній неможливості « кнопкою виклику». Зовнішні сходи в приміщення та  сходи в середині приміщення по краях необхідно поклеїли помаранчевою стрічкою, що дасть можливість особам з слабким зором бути більш обачливими.

Дякуємо за розуміння та дотримання вимог чинного законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь