Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Від усього серця вітаємо з 90-річчям!

Дата: 03.10.2022 17:05
Кількість переглядів: 411

Фото без описуТакий ювілей – дуже важлива і значна подія, адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік. Бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі люди радували своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це є запорука довголіття.

Ці теплі слова линуть сьогодні до Шарана Оксентія Романовича, який народився 1 жовтня 1932 року в мальовничому селі Бережанка. Наш ювіляр з багатодітної сім’ї. Коли Оксентію Романовичу було 8 місяців помирає мама і брат Степан. Батька засудили і посадили на 10 років, за те що ходив до церкви і вірив у Бога. Після смерті матері виховання Оксентія і 2 братів Василя і Миколи випало на долю бабусі. Нелегке дитинство було у нашого батька 32-33 роки голоду і холоду. Освіту здобув у початковій школі, потім втупив до лав радянської армії, служив на Амурі 3 роки. У 1958 році одружився з Шарана Лідією Пилипівною. У любові і злагоді народили і  зростили 3 дітей (сина Віктора і 2 донечок Тетяну і Олену). Наш ювіляр трудовий шлях розпочав у колгоспі у рідному селі різноробочим, працював непокладаючи рук, адже потрібно було будувати будинок, ставити дітей наноги. Далі наш батько пішов працювати на цегельний завод, де працював у гарячому цеху, звідки і пішов на заслужений відпочинок.

Все життя допомагав дітям, а зараз допомагає виховувати 4 онуків 4 правнуків. Страшне горе спіткало нашого ювіляра, 3 роки назад померла дружина Лідія. Але Оксентій Романович продовжує жити далі незважаючи на складні життєві обставини. Донька Олена йому в цьому допомагає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь