A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Співчуваємо...

Дата: 03.10.2022 15:54
Кількість переглядів: 393

Фото без описуВчора, 2 жовтня, на 39 році життя зупинилося серце життєрадісної людини, кваліфікованого фахівця своєї справи, директора КНП «Чорноострівської лікарні Чорноострівської селищної ради» Басараба Євгена Олександровича.

Євген Олександрович займав посаду директора КНП «Чорноострівської лікарні Чорноострівської селищної ради» з 01.04.2016 року. За час роботи вдалось виконати повну комп’ютеризацію робочих місць. У зв’язку із початком медичної реформи, Євгеном Олександровичем впроваджено в лікарню Медичну інформаційну систему «МІС» та виконано реєстрацію в e-Health, поновлено ліцензії на роботу з наркотичними препаратами та роботу з ДІВ (джерелами іонізуючого випромінювання). Укладено Договір з НЗСУ про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій по 6 пакетах медичної допомоги:

- амбулаторна вторинна (спеціалізована) та третинна (високоспеціалізована) медична допомога дорослим та дітям, включаючи медичну реабілітацію;

- стаціонарна допомога дорослим та дітям без проведення хірургічних операцій;

- хірургічні операції дорослим та дітям у стаціонарних умовах;

- стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям;

- мобільна паліативна медична допомога дорослим і дітям;

- стоматологічна медична допомога в амбулаторних умовах.

Окрім професійного знання медичних основ діяльності, принципів і закономірностей охорони здоров'я, динамічному просуванню Євгена Олександровича службовими сходами неабиякою мірою сприяло і уміння знайти психологічний контакт з людьми, організувати і захопити їх спільною роботою для досягнення поставленої мети. Євген Олександрович – був сучасним та вмілим керівником з творчим мисленням, який не визнавав безвихідних ситуацій, принциповим організатором, людиною з високим почуттям відповідальності та людяності. Неодноразово нагороджувався Почесними грамотами Чорноострівської селищної ради, грамотами Хмельницької районної ради та адміністрації, грамотами Хмельницької обласної ради та адміністрації, а також Грамотою Верховної ради України.

Пішла з життя людина доброї душі, відкритого серця.

Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль втрати, який страшною звісткою торкнувся не лише сім’ї, але й працівників Чорноострівської селищної ради, жителів громади, які знали, поважали та цінували Євгена Олександровича.

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина, гарного чоловіка, люблячого батька.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка душі рідних та близьких. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати…

Лише світлі спогади про Євгена Олександровича завжди будуть сильнішими за смерть…

Поділяємо горе з сім’єю, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у години скорботи.

Нехай світла пам’ять про Євгена Олександровича залишається в наших серцях, а Бог дарує йому вічне життя та спокій…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь