A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановна громадо!

Дата: 09.08.2022 16:25
Кількість переглядів: 787

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не зважаючи на погодні умови, дітки хочуть розвиватися,  рухатися, пізнавати світ. Про це свідчить їх активність під час проведення освітянського процесу в садочку.

А в КЗ «Центральної бібліотеки Чорноострівської селищної ради», як завжди весело та гамірно.

Не залишається по за увагою  підготовка закладів освіти до  нового навчального року в умовах воєнного стану.

Після набрання чинності Постанови Кабінету Міністрів України № 711 від 24.06.2022 року, якою визначені вимоги до початку навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні, селищної радою, педагогічними колективами ЗЗДО розпочались активні роботи щодо підготовки закладів до роботи.

Проведено батьківські збори в  більшості навчальних закладах, для з’ясування проблем, які на погляд батьків потребують вирішення;

За участь представників РУ ГУ ДСНС в Хмельницькій області визначені приміщення які будуть використані під сховища або найпростіші укриття.

Сховища – це підвальні приміщення які можуть бути використані для перебування під час повітряної тривоги у учнями і викладачами. Така площа розраховується 1 м.кв. на 1 особу. Приміщення має бути оснащено біотуалетами, боксами для збереження їжі, бутильованою питною водою, сидіннями для використання до 48 годин.

Найпростіші укриття -  приміщення виключно для викладачів та технічного персоналу, в які працівники будуть спускатися під час тривоги.

Навчальний процес  2022 – 2023 рр.  передбачено проводити виключно в форматі «живий вчитель».  Виключно за  особистою заявою батьків  визначається форму навчання учнів -  offlinе – в класі;  online – вдома.

Для облаштування сховищ,  рішення XVII сесії Чорноострівської селищної ради від 24.06 2022 року,  виділені цільові призначення в сумі 205,0 тис. грн.

Для забезпечення надання якісного навчання, кожний вчитель буде забезпечений індивідуальним комп’ютером для викладання.

Рішенням виконавчого комітету від 28.07.2022 року виділено 1 млн. 500тис. на  закупівля сучасних комп’ютерів  викладачам ЗЗДО.

З  ініціативи відділу освіти Чорноострівської селищної ради, з  12 серпня 2022 року , для  директорів  навчальних закладів громади,  Управління Державної служби  якості освіти  буде проведено навчання з зазначенням обов’язкових вимог до проведення навчального процесу.

Роботи продовжуються. Заздалегідь дякуємо батькам за надану допомогу, поради та пропозиції по суті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь