A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні Івасюк Ганна Лук'янівна святкує своє 90-я

Дата: 02.08.2022 14:54
Кількість переглядів: 1153

Фото без опису

Сьогодні, 02 серпня 2022 року, святкує своє 90-я Івасюк Ганна Лук'янівна. Народилася 02.08.1932 року в с. Ставчинці Хмельницького району Хмельницької області в сім'ї колгоспника де виховувалося троє дітей дві сестри і брат.

Закінчила Ставчинецьку школу, після закінчення школи розпочала свою трудову діяльність в рідному селі. Будучи молодою дівчиною поїхала працювати на шахту в місто Херсон, де пропрацювала один рік і повернулася в село.

Працювала на різних роботах в місцевому колгоспі (на фермі, в рільничій бригаді). До роботи відносилася з любов'ю та відповідальністю.

В 1953 році вийшла заміж за сільського хлопця. Разом з чоловіком народили і виростили четверо синів. Найкраща потіха в своїх онуках та правнуках. Має шестеро внуків і пять правнуків.

Неодноразово отримувала різні нагороди, подяки та грамоти за досягнення успіхів у роботі. До виходу на пенсію працювала в рільничі бригаді і багато років ще працювала після виходу пенсію.

В даний час проживає з сином, веде сільське господарство, цікавиться з задоволенням новинами які відбуваються в державі, любить завжди чистоту.

Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. Бажаємо вам прожити ще багато-багато років в оточенні своєї родини, яка цінує вас та дуже любить.

В цей день у нас лише одне побажання: будьте завжди здоровими. Божої благодаті та всіляких гараздів вам і вашій родині на многії роки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь