A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Компанія TOB «С.С. Скафолдінг» виробляє будівельні матеріали з металу, сільськогосподарське обладнання, меблі для медичних установ, освітніх закладів, військових об’єктів

Дата: 04.07.2022 11:59
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Компанія TOB «С.С. Скафолдінг» перевезла частину своїх виробничих потужностей з м. Харків до м. Хмельницький. Підприємство виробляє будівельні матеріали з металу, сільськогосподарське обладнання, меблі для медичних установ, освітніх закладів, військових об’єктів. Наразі компанія займається облаштуванням виробництва на новому місці та пошуком нових ринків збуту своє продукції.

 

Посилання на прайси:

Каталог риштування 

Обладнання для утримання корів 

Обладнання для утримання свиней

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «С.С.СКАФОЛДІНГ» є виробником будівельних матеріалів з металу, сільськогосподарського обладнання для Агропромислового комплексу України, меблів для медичних установ, освітніх закладів, військових об’єктів .

Наше підприємство взяло участь в Програмі Уряду щодо евакуації підприємства в області, де не ведуться бойові дії. ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» частину виробничих потужностей вдалося перевести до м. Хмельницький, та наразі успішно займається відновленням виробництва на безпечній території.

Вся продукція ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ», та система менеджменту якості сертифікована та відповідає діючим нормам відповідно до чинного законодавства та європейських стандартів.

Виробництво меблів. Одним з найважливіших напрямків роботи на сьогодні є виготовлення продукції для забезпечення потреб державних органів та установ.

ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» є активним учасником публічних тендерів, де замовниками виступають Міністерство оборони України, Національна поліція України, КП "Харківські теплові мережі", Харківський національний університет внутрішніх справ, Комунальне некомерційне підприємство "Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1" Криворізької міської ради, Національний аерокосмічний університет ім.М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут в особі Студентського містечка Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", Державний університет "Житомирська політехніка", Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та інші.

ТОВ "С.С.СКАФОЛДІНГ" виступало переможцем та успішно співпрацювали з вказаними організаціями.

Підприємство може виготовляти, в тому числі, таку продукцію для забезпечення вищезазначених органів та установ:
- одноярусні та двоярусні ліжка;
- побутові ліжка та розкладачки;
- столи та лавки на металевому каркасі;
- корпусні меблі;
- тумби;
- шафи для зберігання зброї;
- шкільні меблі.

Наразі є значний попит в товарі нашого виробництва від таких суб’єктів. І ми готові як продовжувати співпрацю, так і створювати нові об’єкти для комфорту наших громадян.

Також, ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» є виробниками меблів для медичних установ, призначених для розміщення людей в стаціонарних і тимчасових приміщеннях. До різновиду такої продукції входять:
- багатофункціональні ліжка;
- терапевтичні ліжка;
- штативи для вливань;
- кушетки.

ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» внесений до Реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг.

Виробництво обладнання для агропромислового комплексу. ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» часто співпрацює с суб’єктами Агропромислового комплексу України та забезпечує свиноферми та молочно-товарні ферми необхідним для їх функціонування та життєдіяльності тварин обладнанням.

Підприємство виготовляє обладнання для свиноферм, в тому числі:
- станки для опоросу;
- індивідуальні/групові станки;
- напольні покриття для свиноферм;
- системи годування та пиття.

А також для молочно-товарних ферм, в тому числі:
- стойломісця;
- огородження;
- системи для пиття;
- системи вентиляції.
За декілька останніх років, ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» співпрацювало з суб’єктами Агропромислового комплексу України та мало успішні проекти.

Виробництво будівельних матеріалів. ТОВ «С.С.СКАФОЛДІНГ» займає значну долю ринку вітчизняного виробництва ряду будівельних матеріалів та виробляє:
- будівельні риштування;
- підмостки;
- будівельні вишки-тури;
- сітку зварну армуючу.

Підприємство є постачальником для багатьох сегментів будівельного ринку таких як: будівельні компанії, магазини сегменту DIY, локальні будівельні магазини, виробничі компанії, для яких своєю продукцією ми закриваємо цикл виробництва їх виробів та для багатьох інших на всій території України.

Контактна особа та номери телефонів:
Квятковська Марина, менеджер зі збуту - +380504131003
Почта: s.s.scaffoldingukr@gmail.com
Сайт: https://scaffolding.com.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь