A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо з Днем медичного працівника!

Дата: 19.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 743

Фото без описуЗ часів осмислення життя як найбільшої цінності людство пройнялося особливою шаною і повагою до тих, хто це життя оберігає. Тому професія лікаря споконвіку вважається однією з найшляхетніших. Клятва Гіппократа стала прообразом відданості своєму обов'язку, символом істинного служіння інтересам людини, своєрідною заповіддю дбати про ближнього як про самого себе.

Минали часи, незмінними залишалися слова Клятви і помисли тих, хто їх промовляв. З'явилося багато професій, представники яких одягнули білі халати, та звання "люди в білих халатах" назавжди закріпилося лише за медичними працівниками. І сьогодні в переддень вашого професійного свята хочеться подарувати вам найщиріші слова вітань.

Чорноострівська лікарня має свою давню славну традицію. Заснована ще в 1817 році Пшездецьким, як лікарня-аптека при цукровому заводі, далі земська лікарня, Хмельницька районна лікарня №2, а сьогодні це комунальне некомерційне підприємство «Чорноострівська лікарня Чорноострівської селищної ради». Це потужне підприємстпо на 40 ліжок, яке обслуговує мешканців 21 села нашої громади. В лікарні на сьогодні працює 60 чоловік. Вашим великим досягненням є те, що ви своїм дружнім колективом змогли отримати від національної служби здоров’я України   7 пакетів медичних гарантій.

 Також в громаді діє  комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги Чорноострівської селищної ради». В колективі працює 35 чоловік з них 6 лікарів та  фельдшерів. В громаді функціонують 2 лікарських амбулаторії в селах Грузевиця та Вовча Гора та 15 фельдшерсько – акушерських пунктів в селах громади.  Заклад обслуговує 2 пакети медичних послуг національної служби здоров’я України.

Щонайперше в цей святковий день ми хочемо привітати тих медиків, які завжди поряд з нами – вас працівників наших двох комунальних підприємств. Це сімейні лікарі, лікарі профільних спеціалізацій, дільничні педіатри та терапевти, медичні працівники швидкої допомоги, фельдшери, акушерки. Вашу допомогу, милосердя і доброту неможливо переоцінити – вони затребувані щохвилини. Всупереч всім труднощам та викликам нашого часу ви продовжуєте виконувати свій професійний і людський обов'язок, у будь-який час дня і ночі ви першими приходите на допомогу хворим.

Саме медичні працівники знають справжню цінність людського життя тому, що не лише ліки, а чуйне ставлення, милосердя, повертають пацієнтам здоров'я. Ви повсякчасно і в будні, і в свята переймаєтеся людським болем. Ваша щедрість душі, гуманізм, високий професіоналізм завжди були вирішальними складовими у боротьби за найцінніший скарб – життя та здоров'я людини.

Ми, звичайно ж, сьогодні вітаємо і санітарок, водіїв, бухгалтерів, кухарів, праль, технічних працівників – всіх тих, хто допомагає роботі нашої медицини. Від вашої щоденної праці залежить стабільна робота закладів охорони здоров'я.

Хочеться побажати вам змін на краще, в яке ви вірите і на благо якого сумлінно трудитесь. А що додає сил і надії в очікуванні кращого майбутнього? Безперечно, міцне здоров'я, добрі наміри і почуття щирі люди навколо, злагода в сім'ї, щастя кохати і плекати дітей, мир і спокій біля рідного дому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь