A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо з останнім дзвоником!

Дата: 31.05.2022 09:10
Кількість переглядів: 530

Фото без опису   Сьогодні, 31 травня, у закладах освіти Чорноострівської селищної ради пролунає останній дзвінок, який сповістить про завершення 2021-2022 навчального року. Це буде онлайн-дзвінок, що завершить онлайн-навчання, яке відбувалось під сирени повітряної тривоги, гуркіт літаків у блакитному небі, під мелодійний голос учителя, що був по інший бік екрана, та постійну підтримку мами чи бабусі, які завжди були поруч.

    Навчальний рік у наших школах  завершується для 992 учнів, серед яких 104 випускники отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту, а 29 одинадцятикласникам вручать свідоцтва про повну загальну середню освіту. Крім того, відповідно  до концепції НУШ, вперше документи про початкову освіту отримають 104 учні четвертих класів.

    Вже сьогодні у заклади освіти буде зараховано 81 майбутній першокласник, а для 264 дітей дошкільних закладів освіти розпочнуться літні канікули.

    Це, без перебільшення, був складний навчальний рік для дітей, вчителів,  батьків та усіх жителів громади. Останні три місяці стоять «мовчки» закриті класи та ігрові кімнати в садочках, пустіють шкільні подвір’я та гойдалки. 74 дитини нашої громади зустрічають цей день за межами області або за кордоном. 

    Маємо велику надію, що у вересні діти повернуться до садочків та шкіл, а випускники зможуть  обрати навчальний заклад і продовжити навчання.

    Вітаємо усіх із закінченням  навчального року. Бажаємо миру нашій Україні, щасливих шкільних років та чудових літніх канікул – дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи.

    Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці з вірою у Перемогу!

    Слава Україні!

    Героям слава!

 

Виконавчий комітет Чорноострівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь