A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ЗАСІДАННЯ МІЖДИСЦИПЛІНАРНОЇ КОМАНДИ

Дата: 18.05.2022 16:25
Кількість переглядів: 256

Фото без опису18 травня 2022 року відбулося  засідання міждисциплінарної команди щодо організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, координацію роботи якої здійснює Служба у справах дітей Чорноострівської селищної ради.

Основними завданнями міждисциплінарної команди є сприяння забезпечення реалізації прав дитини, що опинилась у складних життєвих обставинах, на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання.

З метою популяризації послуги сімейного патронату та пошуку кандидатів у патронатні вихователі начальник служби у справах дітей Людмила Римар  ознайомила членів команди з основними поняттями та вимогами щодо організації створення сім’ї патронатного вихователя.

Завідувачка відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування Тетяна Молодніцька  розповіла про основні завдання та діяльність мобільної бригади, яка реагує на повідомлення про загрозу для життя та здоров’я жителів громади.

На засіданні члени команди визначили основні потреби дітей та їх сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, проаналізували здатність батьків здійснювати необхідний догляд та виховання дітей, забезпечувати їм належні умови проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь