A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні керівники підприємств усіх форм власності!

Дата: 08.04.2022 15:43
Кількість переглядів: 438

Фото без описуЧорноострівська селищна рада звертається до керівників підприємств, установ, громадських організацій, з проханням долучитись до місячника благоустрою та навести лад на  своїх територіях, посадити дерева та квіти.

Дякуємо всім, хто долучився до організації допомоги фронту, територіальній обороні та внутрішнім переселенцям. Кожен внесок наближає нас до ПЕРЕМОГИ над рашистськими окупантами.  

Участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля» - наш обов’язок. Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та керівниками підприємств, принесе суспільну користь, зробить села кращими.

Підприємства, установи, організації, незалежно від відомчої належності, зобов’язані вчасно виконувати прибирання прилеглих та закріплених за ними територій земельних ділянок (очищення від сміття та бруду, будівельного матеріалу, побілка дерев, прибирання гілля та ін.), дотримуватися чистоти і підтримувати порядок, за що несуть відповідальність відповідно до законодавства, Кодексу України «Про адміністративні правопорушення». 

На території селища, у центрах сіл не допускається складування побутового і будівельного сміття, побутових відходів, тари, складування дров, опалого листя в невстановлених для цього місцях, у разі порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів передбачається відповідальність – накладення штрафів на посадових осіб, громадян суб’єктів підприємницької діяльності від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 850-1700 грн. згідно ст.152 цього Кодексу. 

Закликаємо Вас прибрати території, прилеглі до Ваших підприємств, та в радіусі 20м від межі підприємств (згідно рішення виконкому), території загального користування, закріплені за Вашими підприємствами, території, в яких відсутній власник! При цьому просимо зберігати спокій, але бути насторожі! Дотримуйтесь правил поведінки при оголошенні сигналу «Повітряна тривога!».

СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь