Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Шановні власники мережі роздрібної торгівлі та мешканці громади!

Дата: 07.04.2022 11:52
Кількість переглядів: 333

Фото без опису На чисельні звернення мешканців Хмельницької військової адміністрації, головою адміністрації підписано розпорядження від 04.04.2022 року  № 24/2022-р « Про контроль за ціновою ситуацією в області».

Розпорядженням утворено міжвідомчу координаційну групу  із забезпечення стабільної цінової ситуації у Хмельницькій області, як консультативно-дорадчого органу при обласній військовій адміністрації.

До складу міжвідомчої координаційної групи увійшли представники Головного підрозділу детективів БЕБ, ГУ НП, ГУ ДПС, ГУ Держпродспоживслужби, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Укртрансбезпека в Хмельницькій області , Департамент стратегічного розвитку НП України.    Координаційна група наділена повноваженнями утворити рейдові групи та забезпечити контроль за встановленням суб’єктами господарювання  роздрібної торгівлі цін на наступні продовольчі та непродовольчі  товари:
-  продовольчі: борошно пшеничне, макаронні вироби, батон, хліб, крупа гречана, крупа вівсяна, свинина, яловичина, птиця, тушонки, молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія сонячна, цукор кристалічний, овочі та фрукти від національного товаровиробника;
- не продовольчі: етанол (розчин 96%), не стероїдні вітчизняні  протизапальні, антибактеріальні  лікарські засоби, бензин марки А-92, А-95, ДП, газ скраплений для авто.

Виявлені факти, які свідчать про порушення цього розпорядження, подаються Департаменту економічного розвитку ВДА, для вжиття відповідних заходів реагування.

Також, у разі виявлення  різкого підвищення цін на зазначені групи товарів, Хмельницька ВДА просить інформувати за телефонами:
- Урядової « гарячої лінії» у Хмельницькій області - 15 45;
- Хмельницького обласного контактного центру -  0 800 50 88 99.

Закликаємо всіх, в період воєнного стану, сумлінно дотримуватися вимог чинного законодавства.  

                

Виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь